Sofie VAN TENDELOO in de kijker.

Zondag trekken we met z’n allen richting stembus voor lokale en provinciale verkiezingen.
Het mag dan misschien in de media niet duidelijk gemaakt worden, we kiezen een nieuw provincie- en gemeentebestuur. Geen federale verkiezingen dus.

We stellen je daarvoor de komende dagen onze kandidaten even voor. De volgende in lijn is Sofie.

Sofie VAN TENDELOO is even weggeweest uit onze gemeente ze woonde de afgelopen 6 jaar in Aarschot. Daar kreeg ze een andere kijk op vele dingen, maar het deed haar vooral beseffen hoe aangenaam het leven is in Zandhoven.

Sofie draagt haar geboorte dorp in het hart en behartigt stevig de belangen van Viersel. Zo kon ze bij haar terugkeer vaststellen dat er de afgelopen 6 jaar niets is geïnvesteerd in het dorp, integendeel. Dat ze Viersel het natuurdorp noemen is mooi en leuk op zondag voor de wandelschoenen maar Viersel heeft meer nodig dan enkel natuur. Het dorp moet leefbaar blijven en mag niet een aanhangsel zijn waar de roep van de inwoners genegeerd blijft.

Sofie zat voorheen 6 jaar voor de sp.a-spirit fractie in de gemeenteraad. Als nieuwkomer kon ze daar ervaring op doen. Met haar terugkeer brengt Sofie alvast terug extra linkse kracht in Zandhoven. Want links is broodnodig.

Sofie wil zich de komende 6 jaar inzetten om de partijwerking van Zandhoven 2018 te vergroten en om de kleine deelgemeenten terug een stem te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *