Provincieraadslijst: Inga VERHAERT

Men zou het haast vergeten maar ook voor de provincieraad dient zondag gestemd te worden.
Gezien Zandhoven 2018 een project is van sp.a Zandhoven is het uiteraard erg logisch dat we onze kandidaten van de sp.a provincieraadslijst even belichten.

Zo zal de lijst getrokken worden door Inga VERHAERT.  Je kent Inga vooral van haar inzet voor het openbreken van de energiemarkt.  Ze startte 9 jaar geleden met de groepsaankoop groene energie.  Met onze partij organiseerden we info avonden waarop je alle informatie kreeg en wij hielpen om je in te schrijven. De avonden waren ieder jaar een succes. Inga VERHAERT schuimde alle zalen af en gaf haar visie met verve.

Maar Inga’s inzet stopte niet bij de samenaankoop. Inga is de duwende kracht achter het uitgewerkte netwerk van fiets-o-strades.  Omdat Inga zich elke dag voor 100% inzet en omdat zij voor onze gemeente reeds talrijke keren ons hielp in beslissingen bij bouwaanvragen (oa. de windmolens in Viersel) verdient ze uw steun. Lijst 1, Plaats 1.

Op plaats 17 van diezelfde lijst kan je onze eigen kandidaat Hilde BERTELS terugvinden. Stemmen op meerdere kandidaten is mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *